hade lite jordgubbssylt i. Jättegott , bara klicka i o röra om. 200 g phiadelphia3 ägg3 dl grädde1 dl socker3 tsk vaniljsocker1 citron2 dl hemmagjord jorggubbssylt( eller 1 liter mosade jordgubbar)ca 15 degistive 50 g smörSmula sönder degistivekexen o blanda med smöret som du smält
1. Smält choklad och smör i vattenbad. 2. Vispa ägg och råsocker. Blanda ihop chokladsmeten med äggsmeten. 3. Smörj en form med löstagbar botten, bröa med sesamfrö
Rabarber- och jordgubbscheescake. Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
En jordgubbscheescake för att säga sanningen. Glad midsommar vänner, hoppas ni hade en fin dag igår. Här i Milano var det inte mycket till midsommarfirande, men självfallet kunde jag inte låta dagen passera utan att introducera mina italienska kollegor för vår svenska favorittradition
Jordgubbscheescake. Vi passade på att fira lite extra med Jordgubbscheesecake i dag dagen till ära. Herrarna i familjen gav tummen upp och det är ett gott betyg av dem som är rätt kräsna av sig
Som efterrätt blev det en raw jordgubbscheescake, en riktig nyttighets bomb. Men vilket underbart väder vi har haft i veckan, sommaren kom verkligen med besked
Jag gjorde två jordgubbscheescakes till eftermiddagsfikat och jag måste säga att den blev god men jag vill nog mer ha choklad eller kola när jag ska äta något till fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.