Ingredienser till Jordgubbs- och rabarberkompott. stora bitar och lägg bitarna i en kastrull. Lägg upp den kalla kompotten i portionsglas, toppa med crunch
För att få extra fina kanter på glasstårtan kan du fodra tårtformen med konditorplastband eller klippa ut remsor av overhead-ark och fästa runt kantens insida
Strö över lite kanderade skal med hjälp av en gaffel och ringla över en aning av sockerlagen. Gör den kanderade citronen genom att skära breda strimlor av citronskal med en potatisskalare
Häll över nötterna på ett bakplåtspapper och separera nötterna från varandra med en kockpincett. Rör ihop strösocker, sirap, salt, svartpeppar och cayennepeppar i en liten kastrull
Efter löpturen i det härliga solskenet kände jag för någonting fräscht och somrigt till lunch, så det fick bli en snabblagad, enkel men ack så god getostsalladmed en dressing man bara inte kan få för mycket av
Jag åt det här till kvällsfika tillsammans med äpple med hasselnötssmör. Blanda allihop alla ingredienser till en smoothie och öka eventuellt några ingredienser för att få önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.