Jordgubbs- och flädertrifle
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sockerkaka
  • 3 st ekologiska ägg
  • 5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 50 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 3.5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 st nypa salt
  • Skal av 1 citron
  • Smör och ströbröd till formen
  •  
  • Fläderkräm
  • 8 st ekologiska äggulor
  • 5 dl strösocker
  • 5 msk majsstärkelse
  • 5 dl koncentrerad flädersaft
  • 6 dl vispgrädde
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 dl Prosecco (vitt mousserande vin)
  • 1 dl ljust muscovadosocker
  • 2 l färska jordgubbar
  • 1 l färska hallon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.