Supergott tillbehörtill kyckling, fläsk och fisk. Vi hade kålen till steam buns och dagen efter till ”asiatisk salladsbowl” med sallad, tomat, fläsk, koriander, lime, inlagd rödlök och inlagd gurka
Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
I det här fallet en hel massa asiatiska smaker. Något som är varmt, så att smöret smälter ner till en gudomlig mix av alla godsaker som smöret består av
Börja med att rosta sesamfröna i en torr panna på medelhög värme tills fröna blir gyllenbruna. Servera detta till sallad, grönsaker, kött, fisk eller fågel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.