Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås til fisk eller sallad
Det smidigaste med maskinen tycker jag är ändå att lägga i alla ingredienserna på kvällen, programmera så maskinen startar mitt i natten och att brödet precis är färdiggräddat lagom tills man vaknar till helgfrukosten
Jag använder mig av en formdyna och bulbulous cone (jag föredrar den framför balling tool som rekommenderas) Sedan fäster jag dessa över ”bollen” så att de överlappar varandra och sitter jämns med hela bollen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.