Nu har jag det, och jag kan inte komma på något enklare sätt att servera en smarrig tårta/dessert på än att helt enkelt blanda alla komponenter till en jordgubbstårta i en skål, ställa fram den på bordet och sedan låta alla ta för sig direkt ur skålen, och har du riktig tidsnöd behöver du inte ens baka sockerkakan själv utan kan smula ner köpesockerkaka
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Det smidigaste med maskinen tycker jag är ändå att lägga i alla ingredienserna på kvällen, programmera så maskinen startar mitt i natten och att brödet precis är färdiggräddat lagom tills man vaknar till helgfrukosten
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Det beror mycket på att varken jag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Jag bara måste berätta om de här som jag blivit bjuden på några morgnar. Eftersom de vara superenkla att göra och de är bättre än butikens så tänkte jag pröva själv
På tapasaftonen hade jag intentionen att göra croquetas de jamon (spanska skinkkroketter) men vi var iväg på dagen så jag hade helt enkelt inte tid, men dagen efter gjorde jag en halv sats och de blev kanonbra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.