Nu måste blomman torka tills nästa dag. Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman menjag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nogäven bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Jamen då måste du bara baka den här drömtårtan med jordgubbsmousse och chokladglasyr. Och jag får nog allt erkänna att jag är en chocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av den här godbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jagmenar choklad kan man aldrig få för mycket av
Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Jag tänkte mig hela tiden att jagmåste göra dessa kakor bli fina som dom andra. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.