Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Men jag hoppas att de ändå smakar bra, det är ju huvudsaken. Till och med garaget var superfint med vackra fönster med skira spetsgardiner som släppte in ett fint ljus
Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande som den skulle. Tillsätt de torra ingredienserna omväxlande med mjölken och fettet
Servera laxen tillsammans med dillmoset. Men vardag är det oavsett och vardag innebär att jag alldeles för sent står och glor in i kylskåpet ochkännermig totalt tom i huvudet vad gäller all form av inspiration för matlagningen
Den här improviserade grytan blev faktiskt så bra att jag gärna lagar den igen. Serverad med polenta gav den mig den energikick jag behövde inför en kväll i simhallen med dubbla simskolepass
Tanken är att det ska vara enkelt att laga mat från grunden, som är hälsosam ochsom alla kan äta. Man får anpassa recepten om man är mjölkproteinallergiker och till sojagrädde eller havregrädde om man är sojaallergiker
Idag är det som ni kanske vet söndag och kvällens middag blir någon slags fiskgryta, vad som ska i utöver fisk har jag inte riktigt bestämt än men det blir säkert bra hur det än blir
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.