Det är verkligen en magisk känsla att få vara med och inspirera till de livsomvälvande förändringar som människor upplevernär de lägger om kosten och äntligen börjar må bättre
Jag vet inte om det är allmänt känt bland alla andra matnördar, menJAG hade ingen aning om att man kunde skiva köttet på fel ledd, förrän jag såg en dokumentär om restaurang NOMA i Köpenhamn
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Är det bra så är det bra. Det härär bra. 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott
Menjag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Och jag får nog allt erkänna att jagär en chocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av den här godbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jagmenar choklad kan man aldrig få för mycket av
Jag skulle inte dra mig för att kalla rätten för elegant. Det som ser ut som en bleksiktig kålpudding, eller en hög med gräddkokt, strimlad vitkål, är i själva verket en otrolig , ja, en fantastisk fiskrätt
Jag har vid tidigare besök varit mycket nöjd med maten, men de rätterjag valde igår får medelbetyg. Vi tyckte att enbart de fyllda potatishalvorna blev aningen lite mat, så jagrekommenderar att äta potatisen som tillbehör till exempelvis kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.