Eftersom vi när vi väl äter sås till mat gillar mycket av det goda så dubblade jag den. Superenkel och supergod och passar både till fredagsmyset och till vardags
Nu när jag ändå är i gång igen så kör vi ettrecepttill. givetvis har jag hittat receptet hos Vickan. 3 dl grädde Jag har matklagningsgrädde. Strö sedan över lite riven mozzarella och gratinera en stund i 225 C tills ytan får fin färg. 3 dl grädde Jag har matklagningsgrädde
Det var många år sedan jag gjorde dessa gobitar, snickers, så kände att det var dags för det i år. Det spelar ingen roll hur många sån här bitar man gör, de är så goda att de försvinner snabbare än de flesta andra julgodisar
Hade till och med för mycket att göra så jag glömde fota drinken när det fortfarande var drink kvar. Var också första gången jag grillade bläckfisk, inte heller det sista gången
Recepten är väl beprövade… Därför är det extra roligt att nu basera programmet på boken. ”Jag känner mig lättare, klarare, starkare, piggare, mer harmonisk, friskare, mer målmedveten
Jag har kanske lagat ett tiotal recept på deras hemsida och alltid varit nöjd över resultatet. Eftersom min kyl ekade tom hade jag inte mycket till val utan det fick helt enkelt bli en Spaghetti Limone
Helt klart en ny favorit, den och vanlijen är nog den enda jag kan äta utan något tillbehör. Synd att det tar så lång tid att steka dom så jag aldrig får en bra bild, därav denna gamla
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Påskägg till barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptet på supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Nu har jag att hitta på. Nyp ihop degen för hand eller kör den i matberedaren till en slät deg. sedan efter det så är det något form av program med en kille som åker runt till världens mest udda byggen i USA och hjälper till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.