Jaghar ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, så jag fick klicka smeten i pannan. Smeten gjorde jag först och ställde i kylen medan jag gjorde i ordning tillbehören som jag höll varma i ugnen (inte lönnsirapen dårå)
Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Jaghar helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite. Det har varit väldigt dåligt bloggande här den senaste tiden
På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligt lillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion. Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet
De här är så plättlätta att baka så jag vet inte om det finns några tips att ge. Tyvärr är det inte bara att "översätta" ett "vanligt" recept, vilket hade varit väldans smidigt
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Men nu när jag är sjuk så stör det mig enormt bara av vetskapen att jaginte kan göra det även om jag kanske inte VILL
Har ju aldrig ens tyckt om det och endast druckit det i syfte att inte bli sugen på något gott och för att ha något att göra och för att det är lite sällskapligt att dricka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.