På mitt tidigare inlägg om pizzadeg fick jag tips bland kommentarerna om den här degen. Jag tyckte att man behövde mer vätska för att få en bra konsistens, men å andra sidan har min våg aldrig varit riktigt pålitlig
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Receptet harjaghittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Nu harjaghittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jaghar gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
Jag läste i någon tidning om att moderna kvinnor har som hobby att vara hemmafruar. Och nu senast byggde Storebror och jag en äppeltorkarställning av bamburör och garn där nu äppelringar från trädgården hänger på tork
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.