Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Om du vill prova om smeten har bra konsistens, klicka ut lite på ett bakplåtspapper
Jag har experimenterat lite i köket. Nope jag får testa mig fram och många gånger blir det hamna-i-soporna-kakor eller så har jag tur och det blir bara sådär kanonbra, som igår när jag vispade ihop de här jordnötskakorna med mörk choklad
Jag har blivit med surdeg. Överallt är det levainbröd och surdegsbullar och jag börjar blir en riktig anhängare, även om detta har varit en trend i ett par år nu
Jag har försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Jag har så lätt för att lägga av med saker. Har ju aldrig ens tyckt om det och endast druckit det i syfte att inte bli sugen på något gott och för att ha något att göra och för att det är lite sällskapligt att dricka
Har varit ute och handlat, hittade Majskyckling som blir morgondagens middag. Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden
Har även testat i flera andra varianter som bland annat äpple/kanel och morot/kokos. Har redan några i magen och vi får väl se efter i natt hur många som är kvar haha
Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.