Tidigt lördag morgon gick jag upp o gjorde all frosting. Jag kan inte annat än säga att jag stött på en del extra utmaningar med detta projekt, några små motgångar
Det bästa var då att ta en expert inom området till hjälp och valde Jan Hedh, som verkar vara en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare och som har gett ut många böcker om allt från surdegar till sockerkakor, till hjälp när jag bakade
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Det här brödet är så gott. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Jag använde förutom grönkål, färsk gul lök och vitlök från landet. Just nu har jag mängder av grönkål. Som dip eller tillbehör tillsammans med ost och grädde är det vansinnigt gott
Jaggjorde ett försök att på Jamie Oliver-sätt röra i mango chutneyen lite slarvigt i yoghurtsåsen. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Igår gjordejag en middagspizza som var väldans god, med potatis, squash, lök och tomater på. När jag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset
Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Men jaggjordedet ändå. Men nu när jag är sjuk så stör det mig enormt bara av vetskapen att jag inte kan göra det även om jag kanske inte VILL
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.