För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. Men faktiskt så är detta bara ett vanligt recept som jag har räknat ut ProPointsen på
Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. När man gör ett tv program som Sveriges Mästerkock, spelas det in mängder av material som inte har en möjlighet att komma med
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, menjag har vant mig
Svisch sa det, för varkenjag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara meden bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Här är ett rågsurdegsbröd med rågsikt som jag bakar utan maskin och som jag tycker mycket om. Det blir surdegsbröd förstås, men också långjästa bröd med jäst och enkla frukostbullar
De bakades I köket på landet, med hjälp av maskinen ni skådar ovan, i kanske det endajag inte kommer att sakna från köket på landet, nämligenden i mitt tycke aningen sega ugnen
Dela upp smeten och blanda med karamellfärg. Låt de svalna och servera kalt med te eller kaffe. Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här medenkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Räcker med att jag ska på whisky event i Borlänge till kvällen. Okej det kanske låter som att det är dags för männenmed tvångströjan att besöka mig men WOW, ni måste verkligen göra denna drink
Färsen var en fet och buljongblöt blandning av gris och kalv och de nämnda hackade gröna citronfyllda oliverna, och jag varvade färsenmed bacon och mjukkokta hela purjolökar (varifrån snodde jag idén med purjolökarna, någon som kan sin gastrohistoria
Jagmedge att det är en hel del moment innan denna cheesecake står klar att avnjutas. En cheesecake med tydlig, syrlig smak av rabarber, menävenmeden ton av vanilj
Citrontimjan är det endajag för tillfället har i mitt kryddland, men har ni inte det så går det bra med vanlig timjan, det rivna citronskalet ger ändå en fräschör till rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.