Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning. (Det går att koka upp alla ingredienserochsen lägga i den råa köttet, men köttet får en annan konsistens då)
Vispa grädde ochservera till kolapajen. Skär smöret i bitar och rör ner lite i taget i kolan. Häll upp kolan i pajskalet och ställ i kylskåpet så den får stelna
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jagse till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Den är en superstärkelse, så när den piskas blir den sammetslen och skummig. Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger
För ett tag sen köpte jag chokladbollar som en klass sålde, för att tjäna pengar till sin klassresa. Ibland blir jag rädd och undrar vad detär för värld vi lever i
Jag får hjälp med rensandetoch framförallt MOSANDET. Igår plockade jag årets skörd av vindruvor. Manne inspekterar, det blev ett par liter saft till barnen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.