Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Timjan. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Självklart går de att grilla om man hellre vill det. ½ msk finhackad jalapenos. Forma till ”korvar” och. Blanda färsen med vitlök, jalapenos och kryddor
Olja. Ringla över olja, salt och peppra. Olja. Potatis. Morot. Broccoli. Paprika. Lök. Tomater. Salt och peppar. Bacon. Fetaost, eller annan smakrik ost
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Timjan. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Tryck ut de bakade lökarna och mixa med citronjuice och olja. 1/2 + 3 msk olja. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja. 1/2 + 3 msk olja
Hackad persilja. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja. 2 msk olja. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. 2 msk olja. 1 granatäpple Hackad persilja. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.