Italienskt Påskbröd
cookiesandsweets
cookiesandsweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5,5 - 6 timmar Svärighetsgrad: medel
  • 2/3 dl strösocker
  • 1 krm salt ( uteslut om smöret är saltat)
  • 2 tsk torrjäst
  • 1 3/4 dl mjölk
  • 8 till 10 dl vetemjöl (beroende på mjölsort, själv använder jag alltid Ramlösa Kvarns Manitoba Cream)
  • 50 g smör
  • 2 ägg rumstempererade
  • 5- 6 okokta målade påskägg*
  • 1 dl florsocker
  • 2-3 msk mjölk (tillsätt mer om det behövs)
  • mandelflarn eller små strössel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.