Italiensk köttfärslimpa
Annis in the kitchen
Annis in the kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gr köttfärs
  • 2 ägg
  • 2 skivor vitt bröd
  • 1/2 dl tomatpure
  • 1/2 dl grädde
  • 1 morot
  • 1 liten lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl riven parmesan
  • 10 kalamataoliver Sätt ugnen på 200 grader Smula det vita brödet och häll på grädden, låt stå en stund så brödet blir genomfuktat. Vispa ihop ägg och tomatpure med en gaffel och häll ned. Riv lök och morot och blanda ner tillsammans med en pressad vitlöksklyfta och salt och peppar. Tillsätt hackade kalamataoliver .(om du tycker om det).Forma till en limpa och lägg i en ugnsform, ju plattare desto snabbare tid. Pensla med olivolja och strö på parmesanost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.