Italiensk köttfärslimpa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk potatismjöl
  • 1.5 dl vatten
  • 700 g köttfärs
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st ägg
  • 2 msk kalvfond
  • salt
  • 5 st soltorkade tomater i olja
  • 1 dl basilikablad
  • 125 g mozzarellaost
  • 6 skiva salami
  • 800 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk sesamfrö
  • 150 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.