InvoltinidiMelanzane med lök- och pumpafyllning & gremolata. Normalt sätt, när jag gör InvoltinidiMelanzane så fyller jag dem med tre olika ostar (mozzarella, ricotta och parmesan), för om ni inte visste det innan, så kan jag berätta för er att ost = livet
Aubergine, eller äggplanta, började jag äta redan när jag bodde i Florens, och då kommer jag ihåg att jag åt den på världens enklaste vis - stekt i olja och salt, serverad i en sallad
Ingredienser. ändarna av auberginen och skär den sedan. bred kortsida av auberginen och rulla ihop. 1 aubergine. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. 1 aubergine 1–2 tsk havssalt
Ta bort skal och skaft från auberginen och skär köttet i tärningar. Hacka aubergine fint och lägg i en bunke tillsammans med panko, riven parmesan, hackad bladpersilja och ägg
Passare le melanzane nella panatura e distribuirle su una teglia ricoperta da carta forno. Condividi. Mescolare le melanzane in modo ungerle uniformemente
Aggiungete le melanzane e un poco di sale. Da questo dipenderà il tempo di cottura. Le melanzane dovrebbero cacciare la propria acqua, se però vedete che si attaccano, aggiungete poca poca acqua
Normal Parmigiana diMelanzane ska bakas i ugn en rätt lång stund, men om ni gör min version så kommer ni inte behöva så länge - jag panerar nämligen mina aubergineskivor i parmesan och försteker dem i olja innan de bakas
Adagiate gli involtini così ottenuti in una teglia da forno oliata. Condividi. Versare sugli involtini un filo d’olio e cospargerli con il parmigiano avanzato
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.