Tack för inspirationen kompis, kom gärna tillbaka med efterrätt snart igen. Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Sätt ugnen på 225°. Smöra en liten långpanna eller form ca 25x 30 cm med 1 msk smör. Mjöla den väl och strö riven ost i botten och så att sidorna täcks väl
Den här gången gjorde jag pannkakor på den härliga mixen från Chrisbel som jag skrivit om tidigare. 1½ dl mjölmix från Chrisbel´s glutenfria. 1½ dl mjölmix från Chrisbel´s glutenfria
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Gillar ni att baka, men tycker ändå det är bekvämt att utgå från en färdig glutenfri mjölmix. Tja, i så fall tycker jag absolut ni ska slå flera surrande flugor i en endaste smäll, beställa några påsar mjölmix från Chrisbel och sätta igång att baka
Så denna gång delar jag med mig av inspirationfrån två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Det är så bra med alla matbloggare, man hittar så mycket recept och inspiration
Mixen kommer från Doves Farm, ett brittiskt företag. Som ni kanske vet vid det här laget så brukar jag oftast baka grova glutenfria formbröd med massor av olika sorters mjöl, bär och frukter
De här kanelbullarna är de bästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Fira våren med en härlig rabarerkaka och vaniljsåsIngredienser. 2 ägg1,5 dl socker75 gr mandelmjöl75 gr potatismjöl1 tsk bakpulver50 gr mjölkfritt smör4-6 späda rabarberstjälkar - skurna i småbitarLite pärlsocker till garnityrVispa ihop ägg och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.