Fast mest handlar det väl om att jag inte har fått så mycket intressant matlagning gjord på sistone, så det får bli dessa marinader istället - lagom till nationaldagshelgen då ett gäng grillar lär gå varma i vårt avlånga land
Fett. 1. Skala potatis och morötter. Skär i bitar. Skär champinjonerna i bitar. Skär fisken i stora bitar. Fräs champinjoner i oljan tillsammans med vitlöken
Den här klassiska lasagnen är min favorit och är dessutom väldigt enkel att göra. Häll ut ett tunt lager krossade tomater i en smord ugnssäker form, toppa med lasagneplattor
Häll av vattnet från auberginen och lägg dem i ett durkslag som du placerar över en kastrull med kokande vatten (vattnet ska inte nå upp till silen) lägg på ett lock och låt ångkoka ett par minuter
Här nedan kommer tvåav mina favoriter från krogtiden. Svensk Midsommarmat Inlagd sill i olika former hör ju verkligen till i vårt traditionella firande av Midsommar
Noterade inte mängderna utan tillsatte på känsla… så ni får se detta inlägg som inspiration. Har testat två nya smaksättningar på glassen som görs på grunden grädde & kondenserad mjölk
Jag inleder årets brödbak med ett innehållsrikt, smakrikt och supersupernyttigt bröd som är fullt av vitaminer, mineraler, spårämnen och goda fettsyror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.