Skär ett diagonalt rutmönster iskinnet på ankbrösten. Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av receptet på anka med apelsinsås som vi hade som huvudrätt på nyårsafton, eftersom det skulle kunna passa bra att laga nu när det stundar trettondagshelg
Hemma i köket röjde jag runt med grytorna. Det finns mat man har tänkt i många år att man ska göra. Anka med apelsinsås – Canard a l’orange – är en sådan rätt
En maträtt med lite känsla av lyx och mycket smaker, otroligt gott och uppskattat av gästerna. Fräs löken iolivoljatills den blir gyllenbrun, tillsättvitlöken och fräs ca
Nya smaker och nya ingredienser är alltid kul, som svart vitlöktill exempel. Det är vitlök som är fermenterad, smaken är mycket mild, lite söt och en dragning åt anis hållet, smakar egentligeninte alls vitlök
Pizza toppad med lammrostbiff. Till lunch i onsdags delade jag och Algot på en pizzatill lunch. Några dagar tidigare hade viätitlammrostbifftillmiddag och vi hade lite rester kvar av köttet, så det fick toppa pizzanvilket blev jättegott
Hacka löken itärningar och stek under omrörningi olja. När löken mjuknat och blivitglansigtillsätter du chili och vitlöken som du finhackat och fräser en stund till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.