Anka med Granatäppelvinsås
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 800 g ankbröst
  • 8 stora scharlottenlökar hackade (ca:
  • 3,5 dl)
  • 3 msk olivolja
  • 6 st mosade vitlöksklyftor
  • 370 ml vitt vin
  • 170 ml rött vin
  • 5 msk kycklingbuljong (färdig)
  • 3 msk kalvbuljomg (färdig)
  • 2 dl färskpressad apelsinsaft
  • 2 msk granatäppelsirap
  • 3 tsk mejram
  • 1 st lagerblad
  • kärnorna från ett 1/4 granatäpple till garnering
  • Granatäppelsirap
  • 9 dl 100% granatäppeljuice (Kung Markatta)
  • 1,5 dl socker
  • 1 dl färskpressad citronjuice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.