Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Krydda med salt och peppar,och ställ åt sidan. Krydda med salt och peppar. Rulla ihop och lägg paketet med skarven nedåt påbakplåtspapper i en ugnsfast form
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0. 5 dl mineralvatten 1 st rulle smördeg dekorering finhackad persilja tillbehör Ett gott bröd samt en grönsallad – eller gör en coleslaw - finriv morötter och vitkål - vänd ner i tjock matyoghurt och krydda med salt - peppar och en aning socker Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Lägg några bitar fläskfilé i mitten och bred över en stor klick med ost. Jag hade en stor klick Crème Bonjour - kantarell i mina knyten men man kan såklart använda vilken smak man vill, eller kanske till och med en bit ädelost istället
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.