Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff. Isbergssallat är inte alls tråkig och måste ersättas med en massa konstiga och bittra blad
Jag passade på att testa att göra en ägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigare men råkade snubbla över inne hos Träningsglädje tidigare idag och då kände att jag var tvungen att testa
Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Jag bakar några cupcakes till en vännina. Oetker Princess Lillifee dekorationsfigurerGör så härSmält choklad och vispgrädde tillsammans med vaniljsocker på svag värme
Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat. Marinera laxbitarna med ingefära, olja, sweet chilisås och sambal minst en halvtimme
Nope jag får testa mig fram och många gånger blir det hamna-i-soporna-kakor eller så harjag tur och det blir bara sådär kanonbra, som igår när jag vispade ihop de här jordnötskakorna med mörk choklad
Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem. ***************** Jaghar lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Idagharjag alltså gjort följande. Idag börjar den STORA utmaningen. Jaghar blivit med surdeg. Överallt är det levainbröd och surdegsbullar och jag börjar blir en riktig anhängare, även om detta har varit en trend i ett par år nu
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Jaghar så lätt för att lägga av med saker. Nu slutar jagmed kaffe. Grönt te är säkert dåligt det med. Förlåt men jaghar glömt att lista alla utmaningsdeltagare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.