Jag har passat på att försöka njuta av att vara sjuk ochinte göra någonting. Men när alla människorpå de sociala forum jag häckar påidag bröt ihop över snön som fallit hände något med mig
Bryn smöret, väg upp maltosec ochmixatillsnö. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke påårstiden
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll pårapsolja. Hur som helst så har Fanny kommitpå att man kan göra egna chipsoch det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningarpåsidorna men annars så. Tillkräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga påminnet vad jag använde och hur jag gjorde
När jag ändå var igångochmixadeihop en rosaskimrandeoch läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilketvisadesigbli en krämigoch lagom söt solgulhistoria
Så var dag ett avklarad och nu är jag igångpå allvar. Jag valde morötter, lök ochbroccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasinochsina egna favoritgrönsaker
En solig men kall morgon idag, en fin höstdag verkar det bli. Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket påvilket kött man använder så ni får testa er fram
Första gången jag gjorde cookiesen (påLCHF-visoch med kokosolja) lät jag degen vilai kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsockeroch mandelolja) rullade jag degen till bollar direktoch gräddade
Tillsättsolrosfröochpersilja en stund innanserveringen. Så det blev faktiskt en runda till Ystads systembolag också där vi både lämnade in en litenbeställningochhittade några fler kandidaterpå hyllorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.