Arbeta ihop och klä en standardstor bakform med degen. Blanda ihop. Häll i formen. Låt stelna ordentligt. Ser ni hur den norrländska kvällssolen lyser på den gula ananaskakan
Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Hej min vän. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Nu kommer ett hejdundrande gott recept niverkligen ska lägga på minnet. yes. Detta åt vitidigareikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
yes. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkvällbilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fickfint besök från vårt kök igår. Och det lär förmodligen dröja lika länge tillsvi beger oss dit nästa gång, såvidaviinte har turen att hitta ett nytt boende innan dess för då är det verkligen en perfekt affär att besöka, så mycket heminredning
Oh, yes. Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Yes. Idag har veckohandlingblivit av och jag har lagat första rätten som var inplanerad för måndag, en jättegod pasta som vänds runt med chili- och vitlöksolja, citronskal och ruccola
Minns att jagvar uppe hos rektorn och klagade vid flera tillfällen ( yes jag var den där gnälliga eleven som klagade högt när jag var missnöjd med något)
yes. I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar iiPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgicktilliPhone efter det iaf
OH YES. Äntligen en ny vecka. Jag är vanligtvisinte den som längtar bort helgen. Men för er som läste mitt förra inlägg så förstod ni kanske att förra veckan var en sådan vecka jag hade kunnat hoppa över imittliv
yes. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs ibutiker och på marknadsstånd för jag har aldrignånsinhittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa imustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp inibilden
yes. Vintern är ju här i många olika skepnader med blåst, regn, några ynka minusgrader, glashala vägar o däremellan skiner solen och det droppar från stuprören… Södra Sverige ja… Ge mig en riktigvinteristället
yes. Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilkasmakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.