Blirklassiskt med en söndagsstek & efter det en fruktsallad. Eftersom vi gör två stekar var jag tvungen att låna in en extra stekgryta… men jag fick låna en gigantisk gryta istället som räckte till båda stekarna
Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastiskhyllning och samtidigt en genialtillagningsbeskrivningtill ovan nämnda rätt
Lägg dom på en tallrik. Blanda 1 1/2 dl kesella (11%) med 4 msk kalles kaviar och en finhackad 1/2 röd lök. Stek 4 form franskor i smör. Stek 4 ägg med soligsida upp (rinnig äggula). 4 msk kalles kaviar
Så i fredags drog viigång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
Idag har jag haft min släkt över på Sunday Roast, en engelsk tradition. Gästlistan bestod av morbror Tommy med fruga, mamma med pojkvän, min gamla mormor från Örebro och så jag och min kärlek så klart
Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna. Vispaihop grädde, crème fraiche, sambal, dijonsenap och tomatpuré i en kastrull och låt det koka ihop
Ja, precis så heter receptet på den sida jag hittade det. Så luftiga, så fina, så goda. De påminner om lätta Brioche-bröd som finnsi affärerna nuförtiden
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. Imin värld är det perfekta hamburgerbrödet mjukt, utan skorpa och har ett tätt men samtidigtluftigtinkråm som kan stå emot köttsaft utan att för den sakens skull vara kompakt och degigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.