Det som bjöds blev en härlig vit chokladpralinmed en mörk mintchokladganache, en ljus pralinmedkola-kokos och så en mjölkchokladpralin fylld medsalt-karamelliseradrostadhasselnöt
) Ja riktigt god och lakrits och choklad är verkligen en god kombination. Igår hade vi gäster och jagprovadedettanya recept som jaghittat på dem och som det lät blev det succé
Jag kommer nog återkommamed lite varianteravdetta. Godachokladpraliner till jul. Så var det dagsattbörjagöra julgodis, jag vet – det är lite tidigt men skamanhinnaskapa lite recept så är det bäst attbörja i tid
Den här gången med Päron, Lakrits & Blåbärs-smak. NyaRemmar. Riktigt fin kombination. Läs mer hur du går tillväga på grundreceptet Lingonremmar som finns HÄR
) De är gjorda på endastavocado och kakao, vilket gör att de passar för alla - mejerikänsliga, glutenkänsliga, äggalergiker, veganer, sockerminimalister, cleaneaters
Ha det gott /kramA-L. JagsmaksatteminamedsegaKickbitarmedhallon/lakritssmak, sååå gott. Syrranmedfamiljvar här innan på en förmiddagsfika och jag slängde ihop någrasnittar
Det är ju semmeltider så det baradånar om det, även om självafettisdagen är om några veckor. Jaghar ju låtit kreativitetenflöda och sedanharjag också knarkatsemmelinspiration på nätet
Häll upp i formar, tex knäck- eller ischokladformar, och låt stå kallt för attstelna, det går braattförvara i frysen i några minuter för attpralinernaskastelnafortare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.