Eftersom hittarecept. se har problem med attmånga recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jagattrepriseranågraav de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Jag vet. Jag vet, sajag. Det spelar ingen roll att det harbloggats om biff och bea till förbannelse, för åratalsedan, och att Isobel Hadley-Kamptzredanhar skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genialtillagningsbeskrivning till ovannämnda rätt
Första gången jag åt kroppkakorvar hos barnensgammelfarmor och jag tyckte att det va så gott. Vi brukar inte hakroppkakor på vårt julbord, men i år tänkte jagattjag skulle göranågra, bara för att det är så gott
Så i fredags drog vi igång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
Oliver, parmesanost, salami och parmaskinka. Idaghar det varit en riktigt härlig vårdag här hos oss. Vi harvarit ute och pysslat med diverse saker, jagharvarit i växthuset och sambonharjobbat med båten
Vi brukar ge Delikatessen väldigt höga betyg och vi kommer inte ifrån det den här gången heller. Vi tycker dessutom att det är fel attbeskriva en benfri kotlettrad som fläskytterfilé för att det skalåta bättre men i det här fallet bryr vi inte ens om det
Delikatesser, Italien, Nebbiolo, Piemonte, Rött vin, Recept, VespolinaTagged. Att långkok i alla dess former har fått ett uppsving på matscenen de senaste åren är det ingen tvekan om
Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna. Vispa ihop grädde, crème fraiche, sambal, dijonsenap och tomatpuré i en kastrull och låt det koka ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.