Jag älska att bakar macarons detmycket rolig och spännande när man se lille fötterna ha reser sig. Rosa macarons med smak av ros och lychee ganach fyllning och hallon Gelee det var mycket fantastisk underbart kombination från Pierre Hermé och mycket arom
En vanlig pannkakssmet gör du så här. Visst, det finns pannkakor överallt (den amerikanska typen av pannkakor är ju sååå god, och bananplättarna man får i Asien är delikata…) men för mig är ändå de svenska pannkakorna ”de riktiga” på något sätt
Får du inte till en bra stekgrad på kycklingen så spelar det ingen roll hurmycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då är rätten helt enkelt förstörd
Dessutom har jag lagt till lite annat bra-och-ha som hur många teskedar det går på en matsked, vad ett ägg väger samt hur man konverterar cups till deciliter
Underbarthärligt så här på våren men bara jobbigt när jag ska fotografera. Igår fick jag ta långa pauser emellanåt när solen fick för sig att skina med sina härliga solstrålar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.