) Hursom, eftersom jag skulle roa sällskapet inne i stan innan vi skulle åka hem till oss, fick dåvarande sambon uppgiften att göra gratängen, han hade ju varit med när jag gjort den flera ggr förut och han fick både skriftliga och muntliga anvisningar
Men hur får man en förändring. Starta på medelvärme och sänk sedan värmen till när det börjar tjockna. Jag har varit ganska trött och haft dålig fantasi och tycker att naturligta att Micke kan hitta på något
Hur gjorde jag då. Och det tror jagatt ni också är. Åtminstone gör jag det. La till en ingrediens här, en annan där, och vips så står soppan - eller i det här fallet pastapannan - där
Jag petade i mig två stycken direkt från pannan medan jag stekte. Var väldigt hungrig och valde ut det första jag kände attjag blev riktigt sugen på som skulle gå ganska fort att laga till (trodde jag i alla fall)
Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Det innebär attjag använder feferoni istälet för att gå och köpa färsk chili, jag använder upp den kokta potatisen som låg i kylen och skräpade, jag använde upp champinjonerna innan de blev dåliga och jag använde mig av bara en burk tomater istället för att gå och köpa så jag hade två st
(D’Elidas sås och chilipulver får du justera själv och smaka av hur mycket du vill ha. Den är ett måste till sommaren och jag har precis lagt in en ny beställning på kryddlandet
Jag har mixtrat och testat och kommit fram till vad som fungerar för mig. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jagskratta ihäl mig åt
För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt. Till sist tog jag mod tillmig och snabbt som tusan stoppa ner Humle i det kokande vattnet och på med locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.