Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen. Häll av fiskspadet från formen och strö över räkorna och gratängsåsen "Middagsklart" från Abba
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients togetherfor 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ tobe
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Forma biffar (blöt händerna mellan varje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarm pannaStek i det som känns bäst (vi använde milda culiness, men det funkar med vilket fett som helst)
I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed. Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering
Ha ner hela smeten i pajformen. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Ta hälften av degen och tryck ut den i en pajform, sätt in i kylen i minst 30 minuter
Smörj en medelstorpajform och tryck ut degen i den. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Det blir betydligt snyggare och godare om hela ytan är täckt. Ett till "tips" är att doppa bagel i frön, jag hade inte så mycket så jag ströade bara över lite
mer vatten vid behov. Resultatet – kladdkakan to die for. Jag ville prova att göra en kladdkaka med proteinpulver i, så jag googlade och hittade ett recept på Bodystore som jag utgick ifrån och modifierade efter min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.