Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Blanda de torraingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Ingredienser. Ingredienser. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter tills kakan är torr på ytan men fortfarande känns lite lös i mitten
Ingredienser. Klassisk kladdkaka. 2016-02-23, 22. 01. Det bakades kladdkaka här hemma idag, kladdkaka går alltid hem, när man är lite sugen på nått gott till kaffet
Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. 10-12 bitar200 g choklad (jag tog 100 g mörk choklad och 100 g mjölkchoklad)200 g smör4 ägg4 dl strösocker2 krm salt1 tsk vaniljsocker0,5 dl kakao2 dl vetemjölSätt ugnen på 175 grader
Blanda de torraingredienserna. Blanda alla ingredienser och häll över i en smord och bröad form. Smält smöret och i med sockret,sirapen och övriga ingredienser
Ingredienser. Lägg alla ingredienser utan chokladen i en kastrull och koka upp under. Ingredienser. Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.