Jag tycker det är så roligt att hon blivit stor och fått en vuxen smak. Receptet var nedskrivet av mig nån gång för länge sedan när jagfortfarande bodde hemma och jagkan inte komma ihåg varjag fick det från
Peel andtop & tail the carrot, then slice very thinly. rapeseed/canola). Blitz the rest of the ingredients togetherfor 30 seconds or so, until you havea thick marinade. Place the carrotandmarinadeintoa dish, mix together so thatall of the carrot slices arecoated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bakefor 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be. 1 largecarrot. 1 tbsp tahini. 1 tbsp maple syrup. 5 tsp coconut aminos
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Formabiffar (blöt händernamellanvarje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarmpannaStek i det som känns bäst (vi användemilda culiness, men det funkar med vilket fett som helst)
Combine all ingredients together in asaucepanandheat over low heat until simmering. I have kept this going fora few hours, addingadditionalwater when needed
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.