Varför har det inte slagit mig tidigare att bara fräsa på en massa god fisk med skaldjur och grönsaker, servera det ur en paila, det typiska lerfatet och kalla det för Paila marina
Jag och Ylva Forsberg från Huså Bröd tillbringade en hel del tid av den resan med att titta närmare på den vackra staden Barcelona och Antoni Gaudis livsverk
Marinas bananbrød (1 brød). Det er flere en Kokken som liker seg på kjøkkenet. Min yngste datter elsker å prøve ut nye ting, både desserter, kaker og diverse pastaretter
Första gången jag var i Barcelona var för två år sedan med min kära vän Carina. bröderna Ferran och Albert Adria har ett helt restaurangimperium i Barcelona och en av deras enklare restauranger är Bodega 1900. Bodega 1900, Carrer de Tamarit, 91, 08015 Barcelona, Spain
När vi besökte Barcelona åt vi en sån himla god korv på en buffe som vi var på. Så innan hemgång köpte vi med oss några kilo korv från den kända marknaden La Boqueria i centrala Barcelona
Jag sa ju att vi alltid brukar gå ut och äta något gott när det är vår månadsdag och idag blev det frukost i cadierbaren på Grand hotell och det var väldigt trevligt
Vår lilla grupp fick verkligen suuuperbra tips ifr Vår guide M den där härliga soliga fredagförmiddagen Då Vi började förmiddagen med att gå sightseeingtur gata upp och gata nedför Barcelonas breda avenyer och korsa dem små smala gränderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.