Honungsglaserad tuppfilé med ostgratinerad potatis
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 tuppfilér
  • 25 g smör
  • ½ dl honung
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  •  
  • OSTGRATINERAD POTATIS
  • 12 fasta potatisar
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • 25 g smör
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • ¼ röd parika, finhackad
  • ½ rödlök, finhackad
  • 5-10 urkärnade svarta oliver, finhackade
  • 100 g riven Allerum XO Prästost
  •  
  • ENKEL CITRONSÅS
  • 2 dl creme frâiche
  • saften från ½ citron
  • salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.