Svängde ihop en god sallad förra veckan. Ibland kan det enkla vara nog så gott. dressing på olivolja, balsamvinäger, salt, peppar, italiensksalladskrydda
I denna variant hade jag även ilite rödkål både för smakens- och ögats skull. Perfekt att starta veckan med att göra en sats så finns det ju sallad hemma för veckans resterande dagar
) Vilken jäkla tur då att jag är så grymt bra på att laga vietnamesiskt själv. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisksallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Tomat- och mangosallad. Strimlasalladslöken. Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse. Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.