Ja eller kanske det ska heta pulled beef haha. Ja i alla fall så är det ju väldigt populärt att göra pulled pork nu för tiden så jag tänkte erbjuda ett annat alternativ att man lagar det på samma sätt fast med nötkött istället
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Holy moly. Inte visst jag att det var så enkelt att göra rågbröd. Och att det skulle bli så gott. Att äta grymt hälsosamt bröd har aldrig känts så… exalterande
) 3 röda chilifrukter (mindre om du inte vill ha så mycket hetta) 300 g kycklinglårfilé neutral matolja, att steka i 4 salladslökar 1 broccoli (liten) 1 dl ostronsås 2 msk fisksås 1 msk kinesisk soja, eller thailändsk 1 msk strösocker 2 dl thaibasilika (eller holy basil)
Och Holy Moly, så gott det blev. Nu ni, foodies, ska ni få er nåt riktigt smaskigt till livs. Najni fortsätter, av en ren slump faktiskt, sitt experimenterande med olika mousserecept
Holy Macaroni vilket väder i Skåne idag. Det blåser halv orkan utanför fönstret, och jag är mer än nöjd över att ha ett jobb där jag inte behöver lämna huset
Glasnudelsallad med ryggbiffDen här asiatiska salladen är superfräsch och fantastiskt god. Vet inte riktigt var jag hittade klippet och namnet betyder enligt Wikipedia, a spicy soup stock enriched with raw cow blood or pig's blood, often used in Thailand to enrich regular noodle dishes
Är det någon därute som ännu inte har testat de senaste årens snackis Pulled Pork. Om inte är det hög tid nu, för nu har folk börjat laga pulled chicken till höger och vänster
Holy…. Alltså…. My sweet lord i sötsakshimlen. Hur goda blev inte dessa. Inspirationen har jag hämtat ifrån min bakkollega Christina som vann Hela Sverige Bakar det året jag var med
Och Holy Moly, så gott det blev. Nej men se god middag på er. Det har väl knappast undgått någon foodie att vi befinner oss mitt uppe i den ljuvligaste av säsonger – nämligen sparrissäsongen
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Holy Macaroni vad gott. Just nu är 90 procent av mina kollegor på väg till Sicilien på Kick-off. Jag är inte med av olika anledningar, bland annat för att jag ska på uppdrag i Sverige på lördag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.