Med en egengjord vaniljkräm så blir det riktigt riktigt gott. För någon månad sen så fikade jag med en vän på MAX och hon tipsade mig om att äta deras hallonpaj och jag var frälst vid första tuggan - SÅ GOD
Täck kärlet med plastfilm. Vispa vaniljkrämen helt slät. Häll mjölken i en tjockbottnad kastrull. Dela en vaniljstång på mitten och skrapa ur kärnorna noga och lägg dem i mjölken
Därför gjorde vi vaniljkrämenmed ägg, vispgrädde och äkta vaniljsocker. fyll hjärtat medvaniljkräm, så mycket att du kan få på ett lock utan att det bubblar över när du gräddar dem
Pensla kakan med sockerlagen direkt kakan kommer ur ugnen, undvik att pensla direkt på vaniljkrämen. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur vaniljkornen och tillsätt med stjälkarna
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.