Recept. Maria E. sön, 2013-09-29 09. 25. 20min. (0). Bryn löken mjuk i oljan. Tillsätt resterande ingredienserna och låt det hela få puttra under lock i ca 20 minuter
Holländsk tjockpannkaka från USA4-6 portionerIngredienser1 dl socker2 tsk rivet citronskal (alternativt 2 tsk citronsaft)3 stora ägg som varit i rumstemperatur i ca 30 min1,6 dl rumstempererad mjölk 1,6 dl Extra Fint Vetemjöl (innehåller jäsmedel)1/4 tsk vanilla 1/8 tsk kanel1/8 tsk muskotnöt1/8 tsk salt60 g osaltat smör1 stekpanna eller stekgryta i gjutjärn
Lökmarmelad. Toppa med lökmarmeladen. Ankbröst. Värm vattnet och rör ut saltet. Låt lagen kallna. Stick små hål i ankbröstet och låt brösten ligga i lagen 6 timmar
Lökmarmelad (om man inte vill göra egen, så köp den från t ex Délices de France Sverige. Lägg på två bröd med chèvre på varje tallrik och toppa med lite lökmarmelad
Här träffade vi ett holländskt par som höll på att bygga en restaurang i byn. När jag och min sambo var i Brasilien hösten 2009 hyrde vi ett hus vid turiststaden Praia da Pipa i en månads tid
Kokade krusbärssylt på Björksocker till en god Holländsk ost, Beemster, häromdagen. Nya tider För ca 20 år sen, när jag hade min mest hektiska preiod i arbetslivet, blev det också en hel del utgång på krogen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.