Det räcker inte med svaret "jag tror det är okej", eller "det borde inte innehålla gluten". Nu senast i helgen skulle jag beställa glass ochservitören sa tvärsäkert att den inte skulle innehålla gluten
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Blanda potatismjöl och vaniljsocker och lägg i en plastpåse tillsammans med den skurna rabarbern
Tack och lov finns det idag massor av alternativ för oss som inte tål allt i matväg, och det har faktiskt blivit mycket lättare att hitta produkter, både i vanliga affärer och på nätet
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vitchokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Med "vitt" mandelsmör blir kakan mer neutral i smaken. Jag nöjde mig med lite blommor i håret och en endaste kavaljer - den som jag hållit mig till i fyrtio år vid det här laget
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Servera med vaniljsås, vispad grädde eller vaniljglass Rabarber- och jordgubbspaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.