Hjortentrecôte med saffransbearnaise
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g hjortentrecôte
  • 1 msk rapsolja
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  •  
  • ROTFRUKTSPYTT MED KNAPRIGT BACON
  • 900 g valfria rotfrukter
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 150 g bacon
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 msk färska örter, finhackade
  •  
  • CITRUSSKY
  • 3 dl köttbuljong
  • ½ dl cointreau
  • saften från en citron
  • saften från en lime
  • 1 msk flytande honung
  • burre manié (1 msk rumstempererat smör + 1 msk mjöl)
  • nymalen svartpeppar
  •  
  • SAFFRANSBEARNAISE
  • ½ dl saffransvinäger
  • 1 pkt saffran
  • 5 kvistar färsk dragon
  • 1 gul lök
  • 1 dl vatten
  • 4 äggulor
  • 4-5 dl skirat smör
  • 1 msk dragon, finhackad
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • gourmetsalt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.