Jag passade på att testa att göra en ägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigare men råkade snubbla över inne hos Träningsglädje tidigare idag och då kände att jag var tvungen att testa
Jaghar bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt. Här ser den för tjock ut, men om några sekunder har den flutit ut en aning
Pröva gärna, jaghar dessutom ganska mycket av alla kryddor om någon behöver en liten slatt. En längre tid harjag grunnat på att försöka laga någon klassisk vietnamesisk rätt, jaghar en svaghet för asiatisk mat och prövar gärna nya recept när jag kan
vi skulle kunna kalla det för en variation på den förra gratängen. Till skillnad från senast prövade jag idag att vända ned en liten stuvning i äggvispet, vilket fungerade mycket bra
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. Jag gjorde ett försök att på Jamie Oliver-sätt röra i mango chutneyen lite slarvigt i yoghurtsåsen
Inatt sov jag äntligen ikapp allt jagförlorat i veckan, om man nu kan göra så. Veckan som gått har varit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
Jagförvarar mina kakor i ett svalt och torrt skafferi. De blir ofta för mjuka och så håller de inte ihop, men de här blev sådär perfekta (enligt mig) i konsistensen och sen är ju kombon jordnötter och choklad näst intill oslagbar
Jaghar hällt upp oljan i en glasflaska med pump, för enklare dosering. Jaghar skrivit några favoriter, som passar till olika hudtyper och några tips hur du kan använda dem
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jaghar inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Jag är som sagt ingen bagare men kan inte motstå att försöka mig på det här. Butter och Surkart kanske…eller Humle och Dumle, eftersom de ska bo i skåpet ovanför kylen i en vecka
Jagharförsökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Hur smarrigt som helst och så många godsaker harjag inte ens ätit på ett helt år tror jag. Jag är ju ingen efterrättsmänniska egentligen, men det här kunde jag inte motstå eftersom bakning är en utamning för mig och något jag bara måste lära mig mer om
Det harjag råkat ut för. Jag brukar för det mesta använda engångsformar i aluminium. Hur jag upplevde dagen, mina blandade känslor och allt annat blir en annan historia, ett annat blogginlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.