Efter en veckas tryckkokande kan jag konstatera att vad man än slänger i den fatastiska tingesten resulterar det i en vällagad, välsmakande och väldoftande maträtt
I onsdags kunde du läsa den första delen i min serie på ämnet om att hitta sin optimala kost. Alla svar kommer i nästa del i min serie om att hitta just sin egen optimala kost och att våga lyssna till sin kropp
Jordgubbsglass, rätt och slätt 5 äggulor 1 dl råsocker 3 dl vispgrädde 3 dl gammaldags mjölk 2 krm ekologiskt vaniljpulver Hetta upp grädde, mjölk och vaniljpulver i en kastrull
Åh, jag fick till en sådan fantastiskt god maträtt igår. En väldigt kryddig och smakrik rätt som passade otroligt bra med ölet Innis & Gunn Irish whiskey finish, en stout som jag fick hem för provning
Jag hittade på denna rätt för att bli av med den inlagda sillen som inte åts upp i påskas. Rätten blir som ett mellanting mellan fiskpudding och Janssons frestelse kan man säga
När du kan vända uppochner på skålen är äggvitan i rätt konsistens. Jag tror ju inte att det är speciellt många som hittat min lilla blogg och blir därför glatt överraskad varje gång jag får feedback från oväntat håll
-) Hittade receptet hos Håkan och Anki för ett tag sedan. Tja, kanske inte alla rätter. Däremot detta receptet kommer vara helt rätt för en lång tid framöver
Men jag tror ändå ni tyckte att det var rätt så kul att gissa även om ingen gissade rätt. Nu förmodar jag att ni är sådär riktigt nyfikna på vad det var jag bakade i söndags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.