Receptet på dessa lättbakade, goda grahamslimpor kommer från 'Vår kokbok'. I degen ingår det mjölk, men eftersom vi hade slut på mjölk så bytte jag ut den mot vatten och mjölkpulver istället
Receptet hittade jag på tidningen Hembakats hemsida, men jag bytte vetemjölet till rågsikt. Plastfolien gör att degen jäser bättre och inte torkar ut på ytan under jästiden
I ett av numren hittade jag receptet på dessa honungslimpor. I fikarummet på jobbet finns det några gamla exemplar av tidningen Hemmets Journal som jag brukar bläddra i lite då och då
Lite nybakat bröd på morgonen brukar ju få en att hoppa ur sängen lite lättare. Sätt ugnen på 225 grader. Baka ut 3 limpor och lägg dom på tvären i en långpanna. Grädda 25 minuter och stäng sedan av ugnen och låt limporna stå kvar under natten eller 8 timmar om du bakar på dagen
Receptet på den goda russinlimpan kommer från Köket. Som jag skrivit om tidigare så äter vi ytterst sällan lagad mat på kvällen utan vi brukar oftast äta antingen någon form av varma mackor eller ett par smörgåsar och ett kokt ägg
Jag kollade upp vad det stod i originalreceptet, på kungsörnen. Pust, det är tur att jag har bakat ganska mycket bröd så att jag kom på att något var fel innan jag hade hunnit längre
Nedanför dagens recept hittar du länkar till många andra av mina LCHF-bröd. Många har frågat efter recept på nöt/mandel-fritt bröd, så här kommer ett sånt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.