Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Här sitter man nu mätt och go och den här pajen var riktigt god. Gör så här. salt ,peppar, oregano och jag tog lite chilikrydda men det kan man utesluta
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Idagärdet våffeldagen och vi firar med frasiga våfflor på egen smet till efterrätt. Hetta upp våffeljärnetoch smörja med smör innan du gräddar våfflorna
Eftersom jag har bränt alla mina pengar och levt som en furstinna på Island under en vecka (vilket var värt varenda isländska krona -jag säger bara islandshästar,valsafari,glaciärer,vulkaner,gejsar,restaurangbesök,flygturer,bussturer,inköp av CD-skivor,koftor etc etc) så kommer framtida recept på bloggen speglas av en mycket tajt budget
Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.