Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Det har länge pratats om den här berömda chiligryta av herr H, men ingen har sett eller fått smaka. Men igår blev vi inbjuda på världens godaste chiligryta på högrev
Coniglio ai capperi eller kanin med kapris. 1 kanin (cirka 1-1,3 kg), uppskuren i lagom stora bitar (vi bad att få den styckad). Smält cirka 40 gram av smöret i en stor gryta tillsammans med olivoljan, stek kaninen i detta under cirka 8-10 minuter (vänd dem ofta). 1 kanin (cirka 1-1,3 kg), uppskuren i lagom stora bitar (vi bad att få den styckad)
1modelleringspasta (en sorts sockerpasta) Tandpetare modelleringsverktyg ätbart lim pensel rosa pastafärg Svart pastafärg vit pastafärg, till glansprick i ögat rosa pulverfärg pensel, för torr målningSpela filmen för att se hur du modellerar kaninen
Några kanske minns att jag berättade om vår söta lilla kanin, Hugo som fått en 100% hundsäker bur och min osäkerhet kring hur denna sommar skulle bli för Hugo
Hur blev det Jansson. ja det finns lite olika förklaringar - här är en av dem. Svenska gastronomiska akademin har i en årsbok förklarat namnet med att en östermalmsfru vid namn Elvira Stigmark på en bjudning lät kokerskan fru Boberg döpa ansjovisgratängen till Jansons frestelse efter en film med samma namn (Janssons frestelse (film, 1928)) där Elviras favoritskådespelare Edvin Adolphson hade huvudrollen
Bryn grönsaker och vitlök i lite olja, därefter kaninbitarna. se till att kärlet du valt är hyggligt trångt, men att de olika kanindelarna kan ligga i ett lager och inte på varandra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.